Als alleenstaande moeder ben ik veel op mezelf aangewezen. Meestal ben ik er van overtuigd dat ik de klussen wel in mijn eentje op kan knappen en wil niet snel iemand om hulp vragen. Maar tijdens mijn zwangerschap en de bevalling was dat toch net even andere koek. Ik had heel erg de behoefte aan iemand die mij zou bijstaan. Op praktisch gebied maar ook op emotioneel vlak.

Denise snapte al snel waar ik naar op zoek was en voelde mij meteen goed aan, met het gevolg dat ik die hulp ook dúrfde te vragen op de momenten dat het echt nodig was en maakte er vervolgens dankbaar gebruik van. Hierdoor verdwenen al snel de beren op de weg en kijk ik nu op een fijne manier terug op de bevalling.

Haar luisterend oor, haar geruststellende woorden, haar ‘zijn’ tijdens de bevalling, haar relaxte uitstraling, haar lekkere maaltijd, haar humor, kortom…. wat een fijn mens! Veel dank, voor alles!

Related Posts