Voor de eerste keer zwanger zijn is best spannend je weet niet wat er te wachten staat en je hoort zoveel verschillende verhalen. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van een Doula gehoord, ik kreeg de tip van een vriendin en ben er onderzoek naar gaan doen. Het leek mij zo fijn om iemand naast me te hebben die dit vaker had meegemaakt en mij kon steunen tijdens deze periode. Ik heb er ook geen seconde spijt van gehad.

Het was heel erg fijn om Denise als Doula te hebben. Zij heeft mij vol vertrouwen door deze tijd heen geleid. Ik kon voor al mijn onzekerheden bij haar terecht waardoor ik niet bang was voor de bevalling. Tijdens de bevalling stond zij aan mijn zijde samen met mijn partner.
Dit was erg prettig en voelde zo vertrouwd, waardoor ik mij helemaal kon focussen op de bevalling.
Ik heb mijn zwangerschap en de bevalling zeer positief ervaren, mede dankzij Denise.”

Related Posts