Lieve Denise,

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle steun, hulp en begeleiding tijdens de geboorte van M. Zonder jou zouden Wan en ik het hele proces op een veel minder mooie en ontspannen manier ervaren hebben. Jij begrijpt als geen ander de meerwaarde van een doula tijdens zo’n intense gebeurtenis, maar ik wil zeggen dat ik geen betere, vriendelijkere, professionele en geweldige begeleiding en ondersteuning had kunnen krijgen of me uberhaupt kan voorstellen!

Je was geweldig! Je was mijn steun tijdens een heel moeilijk/heftig/intens proces en je vormde een geweldig team met Wan. Je bent mijn held! Je gaf me de kracht en moed om me erdoorheen te slaan. Heel erg bedankt daarvoor.

Ik hoop dat bij een volgende kleine, ik weer de eer mag hebben om jou er bij te hebben.

Veel liefs,
Marea

Related Posts